22/11/11

Υποπτος ο Γ. Καπελέρης!

Stafili: Αμάν! Τι έγινε ρε παιδιά;...
Ως ύποπτος για ενδεχόμενη διάπραξη αδικήματος, καλείται να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα...
ενώπιον του αναπληρωτή Οικονομικού Εισαγγελέα, Σπύρου Μουζακίτη, ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών, Ιωάννης Καπελέρης.
Η κλήση αφορά στη διερεύνηση καταγγελίας για μη είσπραξη προστίμων που επιβλήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών σε περιπτώσεις λαθρεμπορίας καυσίμων.
Αφορμή
για την παρέμβαση του εν λόγω εισαγγελέα αποτέλεσαν δημοσιεύματα στην εφημερίδα "Καθημερινή" που έκαναν λόγο για "παραμηχανισμό" εντός του υπουργείου ο οποίος εμπόδιζε ή αδρανοποιούσε τη διαδικασία για την είσπραξη των προστίμων που είχαν επιβληθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων.
Τα καταγγελλόμενα στον Τύπο, συνέδεαν τη δήλωση παραίτησης του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλη, με την ύπαρξη και δράση του "παραμηχανισμού".
Στο πλαίσιο της έρευνας, που επικεντρώνεται αρχικά στην διάπραξη ή μη του αδικήματος της απιστίας, ο εισαγγελέας Σ. Μουζακίτης κάλεσε ως μάρτυρα και ήδη έλαβε κατάθεση από τον κ. Σπινέλη, ο οποίος φέρεται να προσκόμισε στο εισαγγελικό γραφείο έγγραφα σχετικά με την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου