26/11/11

Σήκωσε το δάχτυλο στον Ομπάμα και απολύθηκε...

Την αντίδρασή της στον Αμερικανό πρόεδρο εξέφρασε παρουσιάστρια ρωσικού καναλιού υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλό της κατά τη μετάδοση είδησης σχετικά με τον Μπαράκ Ομπάμα. Η κίνησή της αυτή στάθηκε αφορμή, για να χάσει τη δουλειά της. Κατά τη διάρκεια παρουσίασης θέματος για την... (Video)

ομιλία του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο APEC, κι ενώ η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω της, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο την ώρα που αναφερόταν στον Μπαράκ Ομπάμα.
Οι ιθύνοντες του ρωσικού σταθμού REN TV, το οποίο προηγουμένως ανήκε σε συνεργάτες του Βλάντιμιρ Πούτιν, ανακοίνωσαν πως είναι αναγκασμένοι να αποσύρουν την παρουσιάστρια Tatyana Limanova από την μικρή οθόνη χαρακτηρίζοντας την κίνησή της "απαράδεκτη" και "αντιεπαγγελματική".
"Στις 14 Νοεμβρίου 2011 κατά την διάρκεια της εκπομπής "News 24" η παρουσιάστρια Limanova έκανε μία απαράδεκτη χειρονομία που είναι συνώνυμο μίας προσβλητικής έκφρασης", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σταθμός.
Πηγές μαρτυρούν ότι η κίνηση της οικοδέσποινας των ειδήσεων δεν απευθυνόταν στον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά στους συναδέλφους της τεχνικούς στο στούντιο που προσπαθούσαν να την αποπροσανατολίσουν.
Επίσης, οι ίδιες πηγές, προσπάθησαν να εκτονώσουν την κατάσταση λέγοντας, ότι η εκφωνήτρια νόμιζε ότι δεν βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα την στιγμή του περιστατικού, αλλά προωθούσε ένα σπικάζ για μία είδηση. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου