24/11/11

Τρίποντο στον κοινωνικό ρατσισμό από την ΕΔΡΑ

Τρίποντο κόντρα στον κοινωνικό ρατσισμό από την ΕΔΡΑ. Ο αθλητισμός είναι έννοια συνώνυμη και ταυτόσημη με τον πολιτισμό...
Κόντρα στο ρεύμα των ημερών οι ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ παραδίδει μαθήματα ήθους και σεβασμού και πως το επιτυγάχνει αυτό μέσω του αθλητισμού; Μα με την Παναττική Αθλητική διοργάνωση ΑΜεΑ που έχει γίνει πλέον θεσμός. Ετσι, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το κλειστό του Περιστερίου άνοιξε τις πύλες του, στα παιδιά, στους νέους και στους ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και νοητική στέρηση για να σουτάρουν με κατευθυντήρια ορμή την δύναμη της ψυχής τους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».
Η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑμΕΑ, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ (3η Δεκεμβρίου), αποτελεί πλέον ένα θεσμό για τη Δυτική Αττική, αφού πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Δήμο Περιστερίου. Η Διοργάνωση έχοντας ως στόχο την κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού περιλαμβάνει τη συμμετοχή φορέων με αθλητές ΑμΕΑ (άτομα με Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό και Κινητική Δυσκολία) και φιλοξενεί τα ακόλουθα Αθλήματα: Aλμα χωρίς φόρα, Εκτέλεση πέντε ελεύθερων βολών μπάσκετ, Σκυταλοδρομία και Τσουβαλοδρομία μαθητών ειδικών σχολείων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου