29/11/11

Ανθρωπιά και κοινωνική αλληλεγγύη

Την αγάπη και την ανθρωπιά μας στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα το Σάββατο και την Κυριακή, 3 και 4 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Κοτζιά. Ο Δήμος Πειραιά...
σε συνεργασία με την ΚΟ.ΔΕ.Π., απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές, δημότες, εμπόρους, επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τρόφιμα, είδη ρουχισμού και ό,τι επιθυμεί κανείς, προκειμένου να μοιραστούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
«Αυτές τις δύσκολες μέρες, που όλοι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου και το νέο χρόνο, η σκέψη μας πρέπει να είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο από όλους. Τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας. Να κάνουμε πράξη την κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Να γεμίσουμε την πλατεία Κοραή, με το περίσσευμα της αγάπης μας. Πιστεύω ότι όλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό μας το κάλεσμα και ο Πειραιάς θα στείλει το δικό του μήνυμα», τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Αναρτήθηκε από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου