25/11/11

ΣΩΣΤΟΣ! Οποιος Ελληνάρας ψηφίζει επί 20-30 χρόνια το ίδιο λαμόγιο, είναι ή "πελάτης" ή "μ...κας"!

Eντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η χειμαρρώδης συνέντευξη που έδωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός στο περιοδικό "Informer".
Σε ερώτηση εάν ανησυχεί...
για τη μούτζα των Αγανακτισμένων που στρέφεται κατά πάντων και με ποιο τρόπο μπορεί να αλλάξει η εικόνα για τους πολιτικούς, απαντά πως "δικαίως είναι θυμωμένος ο κόσμος, αλλά δεν νομίζω να φταίει η μακαρίτισσα η γιαγιά μου... Στο χέρι του κόσμου είναι να αλλάξει τα πράγματα και το σκηνικό. Και όχι μόνο στις εκλογές, κάθε κάτι χρόνια κι εντός Βουλής. Παντού, με τη συμμετοχή του και με ένα είδος σοφίας...
Αλλά μια και λέμε για πολιτικούς και Κοινοβούλια, οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους, κάποιοι τους ψηφίζουν! Και αν το κάνουν με κριτήριο ''πελατειακό'', κάποτε θα το πληρώσουν, όπως γίνεται τώρα, με τους ''αγανακτισμένους πελάτες'' που πετάνε αυγά και μουντζώνουν αυτούς που οι ίδιοι ψήφισαν. Αν ένας πολιτικός είναι "λαμόγιο" ή "καθίκι" ή "μ...κας" και εκλέγεται επί 15 ή 20 ή 30 χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ, δεν λέει κάτι αυτό σ' όσους τον έχουν ψηφίσει δεκαπέντε φορές; Και δεν είναι ''εξαπατημένη νύφη'' ο κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν ψηφοφόρος. Ή "πελάτης" είναι, ή "μ...ς"! Είναι δηλαδή ''σίριαλ κίλλερ'' του εαυτού του. Τι ακριβώς μουντζώνει;
Επίσης, πολλοί -και φίλοι μας- λένε ''εγώ ψηφίζω ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ ή ΑΠΕΧΩ κι έχω τη συνείδηση μου ήσυχη, δεν ψήφισα κανέναν κερατά''! Ρε φίλε, αριθμητική ξέρεις; Αν στους 1000 οι 950 ψηφίζουν άκυρα, λευκά ή απέχουν και οι 30 ρίξουν Ψ και οι 20 Χ, ο Ψ θα κάνει κυβέρνηση -δηλαδή εγώ!- ο Χ θα 'ναι αντιπολίτευση και οι 950 ξέρετε ΤΙ ΘΑ "ΝΑΙ; Μην πω καλύτερα, κατάλαβαν αυτοί... Την εικόνα και την ποιότητα των πολιτικών την ζωγραφίζει και την καθορίζει ο κόσμος. Κι αν φίλε μου την πάτησες (μια, δυο, τρεις..) πρόσεχε μην την ξαναπατήσεις. Αν την πάτησες δεκαπέντε φορές, εντός, εκτός, εναλλάξ, που λέμε και στην γεωμετρία, ποιον μουντζώνεις; Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν με σοφία, αλλά είναι δυστυχώς μειοψηφία. Και συνήθως αυτοί ψηφίζουν μικρά κόμματα.
Ξέρετε, αν είχαμε στη Βουλή δέκα κόμματα δεν θα 'χαμε φτάσει στην καταστροφή που οδηγηθήκαμε με τους Μαυρογιαλούρους του πασοκονουδούτσικου πελατειακού κωλοχανείου των εναλλάξ αυτοδύναμων πανίσχυρων (ας γελάσω!...) κυβερνήσεων. Σκεφτείτε πόσο ''χάλια'' είναι οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες με κυβερνήσεις συνεργασίας ή π.χ. το Βέλγιο και η Ολλανδία που μένουν επί κάτι μήνες ή και χρόνια ''ακυβέρνητα''! Αλλά τι να πεις, έτσι που ψηφίζει ο σοφός Ελληνάρας, πασοκονουδού σε μέσο ποσοστό 80%, εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια! Ελπίζω να μη μας έχει καταραστεί ο Μεγαλοδύναμος και ξαναδούμε ''αυτοδύναμες'' κυβερνήσεις. Εκλογές θα 'ρθουν, για να δούμε! Πελάτες μου!, που 'λεγε κι ο Μέγας Βέγγος!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου