29/11/11

Ο ΓΑΠ υπερασπίζεται το δημοψήφισμα με επιστολή του σε Ε.Ε., Ε.Κ.Τ. και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!

Τη σαφή και πλήρη υποστήριξή του στην προώθηση και υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στις δυο επιστολές που απέστειλε προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, τους επικεφαλής της Ε.Ε. της Ε.Κ.Τ., αλλά και του Δ.Ν.Τ.
Στην επιστολή αυτή...
ο κ. Παπανδρέου κάνει μια σύντομη αναδρομή στις προσπάθειες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνησή του και υπεραμύνεται εκ νέου της πρότασής του για δημοψήφισμα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι ή θα γινόταν το δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός ή θα γινόταν κυβέρνηση συνεργασίας, κάτι που έγινε τελικά με τη στήριξη των τριών κομμάτων.
Η πρώτη επιστολή είχε παραλήπτες τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Χέρμαν βαν Ρομπέι, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι και Κριστίν Λαγκάρν. Η δεύτερη επιστολή απευθυνόταν στους ηγέτες των 26 κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπέι, η οποία κοινοποιήθηκε στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου