28/11/11

Κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά από τις εκλογές;

Ακόμα και για πρόεδρο νέου κόμματος που θα προέλθει κυρίως από στελέχη ΠΑΣΟΚ  και Ν.Δ.  "βλέπουν" ορισμένοι τον  Λουκά Παπαδήμο! 
Σενάρια για κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά από τις εκλογές απεργάζονται κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας, εφόσον βέβαια δεν επιτευχθεί στις κάλπες αυτοδυναμία, μία πιθανότητα η οποία εμφανίζεται ισχυρή. Η παραμονή του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία...
ως επικεφαλής μίας κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και όποιων μικρότερων συμμετάσχουν, συζητείται πλέον όχι μόνο μεταξύ των δανειστών, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και  στενοί συνεργάτες του δεν επιμένουν πλέον πως αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του θα έχει «έτοιμο το εισιτήριο για Βοστώνη», όπου βρίσκεται η επαγγελματική του βάση. Η παραμονή του στην εξουσία συζητείται θετικά ακόμη και μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εργάζονται για την υπέρβαση στο πολιτικό σκηνικό. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, εκείνοι που συμφωνούν ότι σε ένα νέο κόμμα μέσω ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, ο Λουκάς Παπαδήμος θα ήταν ιδανικό πρόσωπο για τη θέση του αρχηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου