23/11/11

Φ. Κρανιδιώτης και Γ. Μανώλης: "Να μην υπογράψει ο Σαμαράς την επιστολή"

 










Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν πρέπει να υπογράψει την επιστολή που ζητούν οι Ευρωπαίοι εταίροι προκειμένου να εκταμιευθεί η επόμενη δόση του δανείου προς τη χώρα μας...
υποστηρίζουν ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, και ο υπεύθυνος συνδικαλιστικού του κόμματος, Γιάννης Μανώλης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Φαήλος Κρανιδιώτης χαρακτήρισε «χάρτινη απειλή» τις ευρωπαϊκές προειδοποιήσεις περί μη εκταμίευσης των 8 δισ. ευρώ.
«Εάν δεν πατήσεις εδώ φρένο, τότε θα έρθουν και άλλα», δήλωσε και υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να επιμείνει στη στάση του να μην υπογράψει, καθώς έχει δεσμευθεί με πέντε διαφορετικούς τρόπους.
Παράλληλα, εκτίμησε ότι το θέμα της υπογραφής του κ. Σαμαρά ως προαπαιτούμενο για την 6η δόση, ενισχύεται κυρίως από «ελληνικά κέντρα», με σκοπό να ταπεινωθεί ο πρόεδρος της ΝΔ και να έχει απώλειες.
«Να μην υπογράψει» ο κ. Σαμαράς, είπε και ο Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στη ΝΕΤ. «Ζητούν υπογραφή σε λευκό χαρτί», σημείωσε ο Γιάννης Μανώλης και τόνισε πως το κόμμα έχει δεσμευθεί για αυτά που πιστεύει. Πρόσθεσε ότι η Ν.Δ. δεν δίνει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ για όσα έχει κάνει, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου για να φέρει εις πέρας αυτά που έχει αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου