25/11/11

Εντεκα ληστείες σε 12 ώρες!

Τότε (1969) ήταν όντως πρωτοφανή για όλη τη χώρα. Σήμερα, είναι πρωτοφανές όταν (μόνο στην Αθήνα) γίνουν 2-3 ληστείες...
Στις 8 το πρωί, άγνωστος εισέβαλε σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Καισαριανής, στην οδό Ούλοφ Πάλμε 22. Eσπασε με λοστό το τζάμι του ταμείου και...
αφού άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό, εξαφανίστηκε.
Στις 3.25 τα ξημερώματα, τέσσερα άτομα μπήκαν σε μονοκατοικία στον Ασπρόπυργο, στην οδό Παλαιολόγου. Με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού αφαίρεσαν δύο κινητά τηλεφωνά, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι δύο εξ αυτών αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της ληστείας.
Δύο πανομοιότυπες ληστείες σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλεία, στην Ηλιούπολη και τον Πειραιά.  
Η πρώτη σημειώθηκε στις 4:20, στη λεωφόρο Ειρήνης 30 στην Ηλιούπολη, όπου άγνωστοι αποκόλλησαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου δένοντας τα ρολά με ιμάντες σε κλεμμένο ΙΧ. Στη συνέχεια άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας και διέφυγαν με άλλο όχημα, εγκαταλείποντας στο σημείο το κλεμμένο αυτοκίνητο.
Οκτώ λεπτά μετά, στις 4:28, στην οδό Σαχτούρη 75 στον Πειραιά, άγνωστοι γκρέμισαν με τον ίδιο τρόπο την πρόσοψη κοσμηματοπωλείου, άδειασαν τις προθήκες από τα χρυσαφικά και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο που έφερε ξένες πινακίδες.
Στις 9.39 το βράδυ, χθες, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε μονοκατοικία, στη θέση Ασπροχώρι Αυλώνα, τραυμάτισαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και αναζητούνται.
Ακόμη μία ληστεία σημειώθηκε χθες, στις 9 το βράδυ, στο Νέο Ψυχικό, στην οδό Καμπουρόγλου. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα, άγνωστης χρηματικής αξίας.
Στις 7 το απόγευμα, στη Σαλαμίνα, στην οδό Τήνου, τρεις άγνωστοι διέρρηξαν μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.
Τέλος, σημειώθηκαν και άλλες τέσσερις ληστείες. Σε βάρος οδηγού ταξί στο Ηράκλειο, σε κατάστημα στη Γλυφάδα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αιγάλεω και σε μίνι μάρκετ στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου