29/11/11

Σικελία: Δύο αδέρφια πέθαναν ταυτόχρονα απο έμφραγμα και ο τρίτος στην εντατική!

Μία τραγική μοίρα ένωσε ακόμα και στον θάνατο...
δύο από τους τρεις αδερφούς Γκαρόφαλο στην Κατάνια της Σικελίας, οι οποίοι πέθαναν σχεδόν ταυτόχρονα από έμφραγμα. Ο τρίτος αδελφός υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο αλλά ευτυχώς σώθηκε.
Την περασμένη Κυριακή, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην Κατάνια της Σικελίας και ενώ η ο ίδιος και η οικογένειά του έκαναν ένα διάλειμμα για φαγητό, ο 45χρονος Γκουίντο Γκαρόφαλο αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του.
Στο σημείο έσπευσε ιατρικό προσωπικό για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο Γκουίντο ο οποίος δυστυχώς δεν επανήλθε. Οπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «La Sicilia», για το τραγικό συμβάν ειδοποιήθηκε και ο αδελφός του 45χρονου, ο 54χρονος Αλμπέρτο Μάριο, ο οποίος όταν έφθασε και αντίκρισε τον Γκουίντο, άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει από το σοκ.
Αισθάνθηκε κι εκείνος έναν έντονο πόνο στο στήθος και παρότι οι γιατροί που ήταν ήδη εκεί προσπάθησαν να τον σώσουν, ο Αλμπέρτο κατέληξε.
Τις ίδιες δραματικές στιγμές, από κάποια παράδοξη σύμπτωση, υπέστη και ο τρίτος και μεγαλύτερος αδελφός, ο 57χρονος Σαλβατόρε, που βρισκόταν στο νοσοκομείο για να φροντίσει την ηλικιωμένη μητέρα τους, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, αλλά ευτυχώς μεταφέρθηκε εγκαίρως στην εντατική και διεσώθη.
Γιατρός με τον οποίο επικοινώνησε το πρακτορείο «Ansa», ανέφερε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση των αδελφών Γκαρόφαλο "σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη" και ότι "θα πρέπει να μελετηθεί και από γενετικής πλευράς".
Τα αδέλφια -ιδιοκτήτες εταιρείας με φιάλες οξυγόνου- ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους και μέλη μίας πολυμελούς οικογένειας με 10 συνολικά παιδιά: τρία αγόρια και εφτά κορίτσια.
Οι θανόντες αφήνουν πίσω τους τις δυο συζύγους και τα πέντε τους παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου