28/11/11

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! Πατέρας σκότωσε τον 3χρονο γιό του, βάζοντάς τον στο πλυντήριο!

Για το ανατριχιαστικό τέλος του 3χρονου Μπαστιέν ευθύνεται ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος διέπραξε το αδιανόητο: έβαλε τον μικρό στο πλυντήριο, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να τον τιμωρήσει για μία παιδική ανοησία που έκανε στο σχολείο!...
Ρίγη ανατριχίλας έχει σκορπίσει στη Γαλλία, το συγκλονιστικό τέλος του μικρού Μπαστιέν από περιοχή στα βόρεια της χώρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τη μακάβρια "έμπνευση" που είχε ο ίδιος ο πατέρας του!

Ο τελευταίος τον μεταχειρίστηκε σαν… βρώμικο ρούχο και αφού τον έβαλε στο πλυντήριο, πάτησε κανονικά το κουμπί για να ξεκινήσει η… πλύση! Υποτίθεται ότι τον τιμωρούσε για κάτι που είχε κάνει στο σχολείο, πιθανώς επειδή πέταξε στην τουαλέτα τη ζωγραφιά ενός συμμαθητή του!
Οταν η μητέρα του, η Σαρλέν, τον πήρε στα χέρια της, ο μικρός ήταν ήδη παγωμένος. Τότε έτρεξε στην Αλίς, την γειτόνισσά της, λέγοντας ψέματα πως ο μικρός έπεσε από τη σκάλα.
"Τον πήρα στην αγκαλιά μου, ήταν σαν διαλυμένη κούκλα. Αισθάνθηκα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του. Η μητέρα του δεν κουνιόταν Δεν καταλάβαινε ότι (ο μικρός) είχε πεθάνει", διηγείται συγκλονισμένη η γειτόνισσα.
Η εφημερίδα «Le Parisien», επισημαίνει ότι η 5χρονη αδερφή του Μπαστιέν, ήταν εκείνη που είπε την αλήθεια στους γείτονες. Τους διηγήθηκε ότι ο μικρός "δεν ξύπνησε" όταν βγήκε από το πλυντήριο και το πιο συγκλονιστικό: ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άσπλαχνος "πατέρας" έβαζε τον αδερφό της για... πλύση!
Οι γείτονες θυμούνται ότι ο 33χρονος αντιμετώπιζε τον Μπαστιέν ως ανεπιθύμητο από όταν ήταν βρέφος, χωρίς να διστάζει π.χ. να τον αφήνει μόνο του στο περβάζι του παραθύρου, ενώ ορισμένες φορές φέρεται να τον έβαζε τιμωρία, κλειδώνοντάς τον επί δυο ώρες σε ντουλάπι.
Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η «Parisien», o δράστης ισχυρίζεται ότι το παιδί έπεσε στη σκάλα, τον ενοχοποιούν όμως τόσο οι μαρτυρίες, όσο και η ιατροδικαστική έκθεση που επιβεβαιώνει ότι το μωρό είχε μπει στο πλυντήριο.
Από το βράδυ της Κυριακής και οι δύο γονείς βρίσκονται υπό κράτηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου