9/11/11

"Αγαπούλα, πιάσε έναν καφέ!"

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκαρος! Οι πληροφορίες ότι ήταν μεταμφιεσμένος αλλά λέγοντας στον σερβιτόρο "αγαπούλα, πιάσε έναν καφέ!" κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, ελέγχονται ως ανακριβείς, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς...

Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει ότι μετά από συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών Ελλάδας - Σκοπίων, ο Μάκης Ψωμιάδης εντοπίστηκε να πίνει τον καφέ του σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, όταν αστυνομικοί της γειτονικής χώρας τον πλησίασαν αιφνιδιαστικά και του πέρασαν χειροπέδες. Ο γίγαντας Big Mac είπε ότι πέρασε με λεωφορείο που πήγαινε από τη Θεσσαλονίκη σε καζίνο των Σκοπίων, αφού κανείς δεν ερευνά ποιός περνά και ποιός όχι... Ο Ψωμιάδης ήταν διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου!
Ο δικηγόρος του, Χρήστος Στάθης, δήλωσε ότι "ήταν κάτι αναμενόμενο. Περίμενε να καταλαγιάσει το θέμα, να προκύψουν όλα τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ακράδαντα την αθωότητά του και να επιστρέψει. Ενδεχομένως κάποιοι γνώριζαν πού είναι και πιθανώς για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης λόγω των ημερών να επέλεξαν να τον συλλάβουν τώρα, ώστε να μην ασχολείται ο κόσμος με άλλα σημαντικότερα θέματα. Αυτή είναι μια σκέψη δική μου. Καλύτερα ένας αθώος ελεύθερος, παρά χίλιοι ένοχοι στη φυλακή. Ισως αυτό να είχε στο μυαλό του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου