20/11/11

"Γύρνα πίσω"...

Στο Μαϊάμι, ένας άνδρας πλήρωσε μία ολοσέλιδη καταχώρηση αξίας 17.000 δολλαρίων για να ζητήσει στη γυναίκα του να επιστρέψει στο σπίτι τους. "Σε παρακαλώ, πρέπει να πιστέψεις...
αυτά που γράφω, αφού βγαίνουν απ' την καρδιά μου και είναι αληθινά. Ελπίζω να μου δώσεις την ευκαιρία να με ακούσεις και να σου αποδείξω την απέραντη αγάπη που νιώθω για σένα. Η ζωή χωρίς εσένα είναι κενή και δεν έχει νόημα", ανέφερε η καταχώρηση.
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 18 χρόνια. Πριν δύο εβδομάδες η γυναίκα του τον εγκατέλειψε και πήγε στο σπίτι των γονιών της. Εκεί, δεν του επιτρέπεται η είσοδος από τη σιδερένια πύλη που οδηγεί στο σπίτι, η γυναίκα άλλαξε αριθμό στο κινητό της και όταν δεν απάντησε στα 60(!) τριαντάφυλλα που της έστειλε, αποφάσισε να στραφεί στην εφημερίδα. Μέσω ενός κοινού γνωστού, ο άνδρας έμαθε ότι η πρώην σύζυγος διάβασε την καταχώριση και ότι έκλαψε, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση... Πάντως, η εφημερίδα προστατεύει τα στοιχεία των πελατών της και δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου