13/11/11

Συνεχίζεται η κακοκαιρία, βελτίωση από αύριο


Κρύος και άστατος θα παραμείνει ο καιρός τη Δευτέρα, με τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα και ισχυρούς βοριάδες, αλλά με...
βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από βορρά προς νότο. Την Τρίτη θα γίνουν αισθητά τα πρώτα σημάδια της βελτίωσης του καιρού, ενώ την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπεται καλός καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Nεφώσεις και τοπικές βροχές, χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά, αλλά και τα ημιορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της ανατολικής Πελοποννήσου και πιθανώς της Θράκης. Χιόνια και στα ορεινά της Κρήτης. Στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις και τοπικές βροχές. Στα νοτιοανατολικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας νεφώσεις, οι οποίες στη Μακεδονία θα είναι αυξημένες.

ΤΡΙΤΗ
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, εκτός από την ανατολική και νότια χώρα, όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Στα νοτιοανατολικά οι βροχές θα είναι έντονες, αλλά τα φαινόμενα θα είναι μικρής διάρκειας.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις στη νότια χώρα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, στα δυτικά εντάσεως 3-4 μποφόρ, στα ανατολικά 4-6, ενώ στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά στα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο, με παγετό στα ηπειρωτικά το πρωί και τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου