22/11/11

Γιακουμάτος: "Παίζουν το... άντε να μην πω"...

Διαβάστε τι είπε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αλλά και για τους "αρουραίους" της Ν.Δ

«Γίναμε θεατές ενός έργου που λέει «εδώ καράβια βουλιάζουν και χάνονται και τα σκαφάκια τα μικρά αρμενίζουνε». Η, το λέει καλύτερα ο λαός, «πέντε πουλάκια κάθονταν στου Κίτσου το κεφάλι». Εγώ δεν λέω ονόματα. Εγώ δεν ξέρω κανέναν Φαήλο, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχω μια κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης, έχουμε κόμματα που είναι σε επείγουσα ανάγκη και τα παιδάκια παίζουνε, η παιδική χαρά παίζει. Ο λαός έχει εξοργιστεί, μας έχει καταμαρτυρήσει 40 χρόνων αμέλειες, εμείς καθόμαστε λοιπόν και παίζουμε. Ο ένας παίζει το… μην το πω και ο άλλος παίζει το… μην το πω. Εδώ είναι η ώρα του χρέους και της ευθύνης. Χρέος προς την πατρίδα και ευθύνη προς το έθνος. Κι εσείς μου λέτε τώρα πέντε πουλάκια κάθονταν».
Αν φοβάται να πάρει θέση:
«Ποιόν να φοβάμαι; Πριν τρεις μήνες στην κοινοβουλευτική ομάδα είχα πει επί λέξει δημόσια στον κ. Σαμαρά «μάζεψε τους αρουραίους, τα ποντίκια τα έμμισθα που έχεις κοντά σου διότι εγώ είμαι λύκος, δεν είμαι ποντικός». Δεν φοβάμαι κανέναν αλλά αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να φάει ο λαός τη γαλοπούλα του με την έκτη δόση και να αρχίσουν να ψήνουν το αρνί για το Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου