13/11/11

Διώχνουν τον Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο!

(Photo: Action Images)
Τα επεισόδια στο Καυταντζόγλειο Στάδιο
Τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα της Δ΄ Εθνικής ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, προκάλεσαν...
την αντίδραση του ΓΓΑ. Ο Πάνος Μπιτσαξής ζητεί άμεσα εγγυήσεις από τη διοίκηση του «γηραιού» ότι δεν θα ξαναγίνουν επεισόδια, εγγυήσεις οι οποίες αν δεν δοθούν, θα απαγορευτεί η χρήση του Καυτανζογλείου από την ομάδα του Ηρακλή!
Αναλυτικά η δήλωση-τελεσίγραφο του ΓΓΑ, με αφορμή τα γεγονότα του Καυτανζογλείου:...

«Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Καυτανζογλείου με ερώτημα την αποπομπή του ΗΡΑΚΛΗ από το στάδιο, το οποίο αποτελεί δημόσια περιουσία. Το αν θα ξαναπαίξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο Καυτανζόγλειο, θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα δώσει η Διοίκηση του. Εγγυήσεις που πρέπει να πείθουν, ότι τα σημερινά θλιβερά γεγονότα, δεν θα επαναληφθούν. Oσοι αμαύρωσαν και καταξευτέλισαν την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ, για μια ακόμη φορά, αλλά και οι επίδοξοι μιμητές τους, ας γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία. Όσοι το πιστεύουν αυτό, πλανώνται πλάνη οικτρά. Το όριο ανοχής της ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους φαινόμενα έχει εξαντληθεί».


Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου