22/11/11

"Ο άντρας με τα γκρίζα δεν με αφήνει να κοιμηθώ"


Εφιάλτης έχουν γίνει τα βράδια ενός πεντάχρονου αγοριού από το Μπράιντλινγκτον της Μ. Βρετανίας και της οικογένειάς του. Ο μικρός Ντάγκαν σύμφωνα με τους γονείς του τα βράδια πια δεν μπορεί να κοιμηθεί, καθώς στο κρεβάτι του πηγαίνει ένας μυστηριώδης άντρας με «γκρίζο πρόσωπο», όπως λέει ο μικρός.
Ο πατέρας του, Ντάνιελ, λέει ότι την πρώτη φορά που άκουσαν...
τον Ντάγκαν να κλαίει μέσα στη νύχτα και τους διηγήθηκε για τον παράξενο επισκέπτη πίστεψαν πως ήταν στη φαντασία του και ίσως είχε δει κάποιο κακό όνειρο.
Όμως, ο μικρός παραπονιόταν όλο και πιο συχνά γι' αυτές τις «επισκέψεις». Μετά από κάποιο σημείο άρχισαν να μετακινούνται πράγματα μέσα στο δωμάτιο του παιδιού και οι γονείς πείστηκαν πως όλα αυτά δεν ήταν στην φαντασία του Ντάγκαν.
«Εχουμε ένα διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο και ένα τραπέζι στην κορυφή του. Ο Ντάγκαν μας είπε ότι το τραπέζι κουνήθηκε μόνο του το βράδυ. Το τραπέζι είναι πολύ μεγάλο για να μπορέσει ο Ντάγκαν να το μετακινήσει, ενώ το προηγούμενο βράδυ που τον έβαλα για ύπνο είμαι σίγουρος ότι ήταν στη θέση του, αλλά το πρωί βρέθηκε στη μέση του δωματίου», λέει ο Ντάνιελ.
Μάλιστα, η οικογένεια τον τελευταίο καιρό ανακαίνιζε πλήρως το σπίτι και όπως λένε όταν έβαψαν έναν τοίχο του σαλονιού, εμφανίστηκε ξαφνικά πάνω ένα περίεργο πρόσωπο που ταίριαζε με αυτό του «ανθρώπου με το γκρίζο πρόσωπο». Επιπλέον, η οικογένεια που μένει στο διπλανό σπίτι και οι τοίχοι τους σε αυτό το σημείο είναι κοινοί, αναφέρουν ότι και οι ίδιοι έχουν ακούσει πολλές φορές περίεργους θορύβους από το διπλανό σπίτι, ενώ δεν είναι κανείς μέσα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου