14/11/11

Καμμένος, Σταμάτης, Χατζηγάκης και "σταγονίδια"

Είναι τα λόγια του Πάνου Καμμένου, που έφεραν ταραχή στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, η ηγεσία της οποίας θέλει να περιορίσει τέτοιου είδους φαινόμενα, δηλαδή να καταψηφιστεί η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. Ο κ. Καμμένος άλλωστε έχει αναφέρει ότι δεν πρόκειται να δώσει θετική ψήφο ούτε στη νέα δανειακή σύμβαση, ενώ τη Συγγρού θυμούνται και τη δήλωση που είχε κάνει πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο εξ απορρήτων του προέδρου του κόμματος, Δημήτρης Σταμάτης, ότι μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα ήταν "κοινοβουλευτική χούντα".


"Οποιος δεν ψηφίσει σύμφωνα με την κομματική γραμμή δεν έχει θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας" σημειώνουν χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι ο Πάνος Καμμένος θα διαγραφεί άμεσα.
Το μήνυμα αυτό έχει φτάσει στον βουλευτή αλλά και σε άλλους οι οποίοι θα επιθυμούσαν να κινηθούν στη συγκεκριμένη γραμμή. Και ενώ επίσημη αντίδραση από τη Ν.Δ. δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, έκανε λόγο για ακροδεξιά σταγονίδια που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της παράταξης:
"Θέλω να εκφράσω την έντονη αντίθεσή μου με ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια που με την ταμπέλα της λαϊκής Δεξιάς, προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Η Ν.Δ. είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό, αστικό κόμμα με πολλές τάσεις. Εχει και λαϊκή δεξιά και φιλελεύθερη δεξιά και έχει βεβαίως και μεσαίο χώρο"... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου