20/11/11

"Πολιτικό μορμολίκιο ο Χατζηγάκης"

Σφοδρότατη επίθεση στον Σωτήρη Χατζηγάκη εξαπέλυσε η βουλευτής Α' Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή, τονίζοντας ότι με τις δηλώσεις του περί ακροδεξιών σταγονιδίων στη Ν.Δ., «προσέβαλλε το σύνολο των βουλευτών και των ψηφοφόρων του κόμματος». «Ο κ. Χατζηγάκης θα έπρεπε να είχε διαγραφεί από την ίδια την κοινωνία, από...
τότε που χάρισε σκανδαλωδώς στους αγρότες 500 εκατομμύρια ευρώ για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις. Eχει μπει στο στόχαστρο της κριτικής μου γιατί αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες κατέστρεψαν τον τόπο και κατασπατάλησαν λεφτά. Τόλμησε να αναφερθεί, ως πολιτικό μορμολίκιο, σε υποτιθέμενα σταγονίδια εις βάρος ενός ιστορικού κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας». Τόνισε επίσης ότι υπάρχει «σωρεία καρεκλοκένταυρων επαγγελματιών υπουργών στα δύο μεγάλα κόμματα που έπρεπε να διαγραφούν από την κοινωνία».
Αναφερόμενη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Φαήλου Κρανιδιώτη, η κυρία Πιπιλή είπε: «Αντε να διαλυθεί στα τέσσερα η Β' Αθηνών, για να τελειώνουμε με αυτούς που τη θεωρούν ιδιοκτησία τους. Ο κ. Κρανιδιώτης λειτουργεί ως Παναγιωτακόπουλος του ΠΑΣΟΚ. Τσακώνονται τα πριγκιπόπουλα με τους Παναγιωτακόπουλους».
Σχολιάζοντας τη διαγραφή του Πάνου Καμμένου από την Κ.Ο. της Ν.Δ., η κυρία Πιπιλή είπε: «Εγώ διαφωνώ κάθετα με τον κ. Καμμένο, όχι για αυτό που έκανε μόνο, αλλά γενικά. Ενώ λέει ενδιαφέροντα πράγματα, νομίζω ότι κάπου ξεφεύγει. Ομως ο κ. Καμμένος δεν προσέβαλλε το κόμμα της ΝΔ και εν πάση περιπτώσει πλήρωσε αυτό που όφειλε να πληρώσει ως προς τη συμπεριφορά του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου