4/12/11

Κοίτα κάτι κορίτσια που βγάζει το Πακιστάν!...

Διπλωματικό... επεισόδιο έχει προκαλέσει η γυμνή φωτογράφηση της διάσημης Πακιστανής ηθοποιού και μοντέλου Βίνα Μαλίκ στο εξώφυλλο του FHM. Η ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνη με ένα τατουάζ στο χέρι με τα αρχικά των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών στο μπράτσο της. Το Ισλαμαμπάντ… (Δείτε και άλλες φωτό της Βίνα)...
επικαλείται εκπρόσωπο της ηθοποιού, ο οποίος διαψεύδει το περιστατικό, όμως το περιοδικό εμμένει. «Εχουμε ένα βίντεο με τη φωτογράφηση, αλλά και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου η δεσποινίς Βίνα Μαλίκ δηλώνει ενθουσιασμένη με τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο» δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού Νοσίν Αμπάς. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι η ιδέα να βάλει στο μπράτσο της τα αρχικά «ISI» ήταν δική του και η ηθοποιός, που είναι και εκπρόσωπος του Πακιστάν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πρότεινε να είναι και με κεφαλαία γράμματα. 
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού ακόμα και οι ΗΠΑ έχουν κατηγορήσει την ISI ότι στηρίζει Πακιστανούς αντάρτες σε επιθέσεις τους κατά αμερικανικών στόχων.
Η κυβέρνηση του Πακιστάν είχε τότε αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη. Αλλά και η ηθοποιός έχει προκαλέσει εντάσεις στο παρελθόν, όπως με την εμφάνισή της σε ινδικό ριάλιτι το 2010, αλλά και τα σχόλια που κατά καιρούς κάνει για τους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου