13/12/11

Κρίμα, Νανά...

Υπέρ του περιοδικού «Focus» για το επαίσχυντο πρωτοσέλιδό του με την Αφροδίτη της Μήλου τάσσεται η Νανά Μούσχουρη που αυτή την εποχή δίνει συναυλίες στη Γερμανία και προκαλεί οργή και έκπληξη. Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, που έχει διατελέσει και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας...
ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο και είπε: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Οταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται». Επίσης, ανέφερε ότι «έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται... Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Ανγκελα Μέρκελ».
Στη συνέχεια της συνέντευξής της, είπε ότι είναι και η ίδια εκνευρισμένη με τους Ελληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και ότι οι πολίτες ζουν εδώ και τριάντα χρόνια σε ένα ψέμα.
Η κυρία Μούσχουρη δεν δίστασε να υποστηρίξει ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη, ενώ είπε ότι πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος.
Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου