13/12/11

"Πράξη αντίδρασης" η ληστεία και ο ξυλοδαρμός του Σπύρου Κουβέλη από τους "Αγνωστους Αναρχικούς"

«Μία πράξη αντίδρασης στην καθημερινή βία που δεχόμαστε» ήταν -σύμφωνα με την ανάληψη ευθύνης που δημοσιεύθηκε χθες στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org- ο ξυλοδαρμός και η ληστεία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σπύρου Κουβέλη, που έγινε το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου...
Η υπόθεση, που δεν είχε ανακοινωθεί από την ΕΛ.ΑΣ., αποκαλύφθηκε μετά  από τη δημοσίευση-ανάληψη. Στο κείμενο, οι «Αγνωστοι Αναρχικοί», που αναλαμβάνουν την ενέργεια, αναφέρουν πώς εντόπισαν τον βουλευτή να μπαίνει σε ένα υπερπολυτελές «Lexus, πιθανόν το αυτοκίνητό του» και «χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να του επιτεθούν».
«Τον γροθοκοπήσαμε και τον ληστέψαμε, όπως άλλωστε γίνεται και από τη μεριά των πολιτικών. Στην τσάντα που του κατασχέσαμε υπήρχαν: ένα laptop, έγγραφα του Μπατσόκ, πανάκριβα στιλό, πιστωτικές με υπόλοιπο 90.000 ευρώ (!) και η βουλευτική του ταυτότητα», αναφέρουν μεταξύ άλλων και δημοσιεύουν και δύο φωτογραφίες με τα «κατασχεθέντα» προσωπικά αντικείμενα του βουλευτή.
Από την πλευρά του πάντως ο βουλευτής Σπύρος Κουβέλης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, επιβεβαίωσε μεν πως άγνωστοι λήστεψαν την τσάντα του από τον «άοπλο» οδηγό-φρουρό του, που τον περίμενε στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος δειπνούσε στην περιοχή των Εξαρχείων, όχι όμως και τον ξυλοδαρμό του. Μάλιστα, όπως ανέφερε, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία την ίδια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου