18/12/11

Ερωτικό σκάνδαλο στη "Σκότλαντ Γιάρντ"

Για εξαπάτηση, συναισθηματικά τραύματα και ψυχικό πόνο κατηγορούν οκτώ γυναίκες μυστικούς αστυνομικούς της βρετανικής Σκότλαντ Γιάρντ, οι οποίες δηλώνουν ότι «εξαπατήθηκαν» για να δημιουργήσουν μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις με μυστικούς αστυνομικούς. Οι γυναίκες τώρα απειλούν ανώτερους αξιωματικούς της βρετανικής αστυνομίας με μηνύσεις...
Οι γυναίκες, πρώην ερωμένες μυστικών αστυνομικών, δήλωσαν ότι οι εραστές τους τις «εξαπάτησαν σκοπίμως» να σχηματίσουν σχέσεις που διήρκεσαν έως εννέα χρόνια, κρατώντας κρυφή την ταυτότητά τους.
Κατηγορούν τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ως στόχο να διεισδύσουν σε οργανώσεις διαδηλωτών, ότι τις χρησιμοποιούσαν «φυσικά και συναισθηματικά» για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες για αυτές τις οργανώσεις.
Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, οι γυναίκες έστειλαν σε αρχηγούς της αστυνομίας νομικά έγγραφα, στα οποία απειλούν να ασκήσουν μηνύσεις στις Αρχές, λέγοντας πως η «βαθιά ταπεινωτική» εξαπάτησή τους, είχε ψυχιατρικές και ψυχολογικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων κατάθλιψης, τραυμάτων, ανησυχίας, θυμού και δυσκολίας στο να εμπιστεύονται ανθρώπους.
Μάλιστα, τρεις από τις γυναίκες κατηγορούν τον ίδιο άνδρα, τον Μαρκ Κένεντι, ο οποίος είχε διεισδύσει σε περιβαλλοντική οργάνωση για επτά χρόνια.
Η αστυνομία δηλώνει ότι θα εξετάσει τα έγγραφα που απέστειλαν οι οκτώ γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου