17/12/11

Οραματίζεται πεδίον δόξης λαμπρόν!

Η ερωτευμένη του ψυχή ξέρει μόνο πόσο θέλει να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και να το οδηγήσει ξανά σε μέρες δόξας και τιμής! Ο λόγος για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος βλέποντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου οσονούπω θα αποφασίσει εάν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να βγει πιο δυναμικά προς τα έξω, μπας και προλάβει στη γωνία Βενιζέλο και Διαμαντοπούλου. Τι ήταν λοιπόν πιο λογικό...
να κάνει αυτήν την ώρα ο Λοβέρδος; Από τη μία να δείξει ότι όλα λειτουργούν αργά και από την άλλη πως θα πρέπει τα καυτά ζητήματα της κοινωνίας να αναδειχθούν. Και επειδή έχει σημασία ποιος θα υψώσει ανάστημα, έστω και αργά και εκ του ασφαλούς, το έπραξε ο ίδιος!
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τονίζει ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου χάνει χρόνο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, σημειώνει: «Με κάλυψε η τοποθέτηση Σαμαρά. Η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού, αλλά πάντως δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο».
Παράλληλα, χτυπά καμπανάκι για την ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι αν δεν αναστραφεί η οικονομική πορεία, θα καταρρεύσουν βασικές δομές του κοινωνικού κράτους. «Η χώρα καταρρέει. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη το 2012 και το 2013, θα κλείσουν βασικές υποδομές στην Υγεία, στην Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Σχετικά με τα όσα έγιναν από την κυβέρνηση Παπανδρέου, αναγνωρίζει ότι «η φλυαρία χωρίς έργα έφαγε την κυβέρνηση Παπανδρέου». Τι σημαίνουν όλα αυτά για τον Ανδρέα Λοβέρδο; Με έναν σμπάρο, δύο τρυγόνια. Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου