4/12/11

Χρυσοχοίδης: "Να μην είναι υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου! Μόνο σε... αποικία θα ήταν!"


Η εκδίκηση του Σημίτη! Αλλά πότε έλεγε την αλήθεια ο Χρυσοχοίδης; Οταν χτυπιόταν στα κανάλια υπέρ του "σημαντικού έργου" της κυβέρνησης, ή τώρα που παίζει το εσωκομματικό παιχνίδι των δελφίνων υπό την προστασία και καθοδήγηση του Σημίτη; 
Να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ζήτησε ευθέως από τον Γιώργο Παπανδρέου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χρησιμοποιώντας...
ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τη διετή κυβερνητική θητεία του κόμματός του και καταφεύγοντας σε αναφορές που αναμένεται να «ανάψουν» την εσωκομματική συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες.
Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν κατηγορηματικός: «Ο κ. Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος. Μόνο σε... αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα! Δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη, διότι ακριβώς έχει από τη μία μεριά διαρρήξει τις σχέσεις εμπιστοσύνης με το λαό, όπως επίσης έχουν διαρραγεί και οι σχέσεις μας με τους ξένους, με αποτέλεσμα να υπάρχει και εκεί ζήτημα αναξιοπιστίας. Υπάρχει πλέον ένα μεγάλο έλλειμμα εμπιστοσύνης και όταν μεταξύ λαού και ηγεσιών υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης και αν αυτό δεν μπορεί να αποκατασταθεί, τότε ο ηγέτης αποχωρεί», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Επιπλέον, άσκησε αυστηρότατη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ: «Η διετής διακυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Οδήγησε σε φτώχεια και κοινωνική αποσύνθεση, οδήγησε σε βαθιά, πρωτοφανή, βαθιά οικονομική ύφεση, η οποία φθάνει το 5 και πλέον τοις εκατό, οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου