7/12/11

Χριστούγεννα... μνημονίου εφέτος στην Αθήνα

Χωρίς στολισμένο δέντρο, αλλά με φωτισμένα τα φυσικά δέντρα της πλατείας Συντάγματος θα γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα η Αθήνα...
Οπως δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της «Τεχνόπολις», Γιώργος Παπανδρέου, το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, όσο δηλαδή κόστιζε μέχρι πέρυσι μόνο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Σύνθημα είναι το «Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ» και στόχος του Δήμου Αθηναίων είναι να επικρατήσει εορταστικό κλίμα, παρά την κρίση που μαστίζει την πόλη.
Την πλατεία Συντάγματος θα στολίσουν μαθητές διάφορων σχολείων της Αθήνας. Ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει κάλεσμα στα παιδιά της πόλης να βρεθούν την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος για στολίσουν τα δέντρα της περιοχής, συνοδεία μουσικής και ...δώρων.
Ηδη, μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου έχουν αναλάβει να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά με τα οποία θα διακοσμήσουν τα δέντρα.
Ταυτόχρονα, θα τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος εικαστική εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά, φτιαγμένη από τους φοιτητές της σχολής ΑΚΤΟ, εμπνευσμένη από την ιδέα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

ola-e-tipota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου