5/12/11

Τζο Μπάιντεν (Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ): "Σας φέραμε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια"!

Χιούμορ από "Γεράκια" για... Αμερικανάκια!
«Αυτός ο άντρας προέρχεται από το υπουργείο Οικονομικών. Eχει φέρει μαζί του εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια», ανέφερε...
αστειευόμενος ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όταν συνάντησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και του παρουσίασε ένα μέλος της αμερικανικής αντιπροσωπείας που ταξίδεψε μαζί του στην Αθήνα.
«Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα με κάθε τρόπο», δήλωσε λίγο αργότερα στις κοινές δηλώσεις του με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τόνισε: «Στεκόμαστε δίπλα σας αλληλέγγυοι, καθώς έχετε να εφαρμόσετε τους δύσκολους όρους που θέτουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε. Με σκληρή δουλειά και λίγη τύχη, σε έναν χρόνο από σήμερα, όχι μόνο θα έχουμε ξεπεράσει την κρίση, αλλά θα είμαστε σε καλύτερη θέση από τώρα»
Ο κ. Μπάιντεν θα έχει στη συνέχεια συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
Στη διάρκεια της πτήσης του από την Κωνσταντινούπολη, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και τις συνέπειες που θα είχε το ενδεχόμενο να μην δράσουν αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη και ανέφερε πως είναι πεποίθησή του ότι η Ευρώπη θα ξεπεράσει την κρίση.
«Νομίζω ότι όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και πως ο χρόνος τελειώνει, όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για τις ΗΠΑ και για τον κόσμο, τόσο πιο πιθανό είναι να ληφθούν οι δύσκολες αποφάσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου