5/12/11

Λιάνα Κανέλλη: «Αισθάνομαι μ...κας»!

Από το... τρίπτυχο του Θόδωρου Πάγκαλου για τους Ελληνες, «κομμουνιστές , φασίστες και μ...κες», η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε πως αισθάνεται κάτι από αυτά τα τρία!...
«Φασίστρια», είπαν στην εκπομπή το αποκλείουμε. «Κομμουνίστρια και αυτοκτονική διάθεση δεν πάνε μαζί», συνέχισε η βουλευτής και έτσι αναγκαστικά έμεινε το τρίτο: «Αισθάνομαι μ...κας»!
«Οταν μου λένε ότι θα πετύχει ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου. H ψηφοφορία είναι αυτοκτονική διαδικασία», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ και συνέχισε: «Οταν κάνεις πιπί σου στο σπίτι σου δεν είναι πολιτική πράξη, όταν κάνεις στον τάφο της μάνας μου είναι. Αρα, εξαρτάται! Ολα μπορεί να είναι και να μην είναι πολιτικά»,συνέχισε.
Η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε και στη φωτογραφία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου στο συνέδριο των Πρασίνων στη Γερμανία που τον έδειχνε να παίζει με ένα πράσινο παπάκι το οποίο του χάρισαν, αναφέροντας: «Δεν είναι κακό να παίζεις με ένα παπάκι αλλά σημασία έχει πού παίζεις με αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου