3/12/11

Ντόρα: "Δεν γίνεται να χάσουμε και άλλους μήνες"

«Εναπόκειται και στον πρωθυπουργό να πει σε έναν υπουργό, «φύγε αγόρι μου δεν κάνεις».  Δεν είναι θηριοδαμαστής σε κυβέρνηση θηρίων», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη...
μιλώντας στον realfm για τις πρώτες αντεγκλήσεις που καταγράφηκαν στην κυβερνητική επιτροπή.
«Φαίνεται πως τα κόμματα ξαναβρήκαν τον παλιό τους καλό εαυτό», είπε με σκωπτική διάθεση η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επισημαίνοντας όμως ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να χάσει και άλλους μήνες χωρίς να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, για τις οποίες συμφωνούν τα περισσότερα κόμματα της Βουλής.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, όπως είπε, έθεσε στον Πρωθυπουργό μία σειρά ζητημάτων για τα οποία υπάρχει συμφωνία και πρέπει να προχωρήσουν, όπως ο συμψηφισμός των χρεών του Δημοσίου προς υγιείς επιχειρήσεις που κινδυνεύουν με λουκέτο, αλλά και τα θέματα της ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας.
Η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε ότι και ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει ότι οι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου και σημείωσε πως οι κάλπες θα στηθούν «γύρω στον Μάρτιο, το πολύ λίγο μετά το Πάσχα».
«Πρέπει να γίνουν εκλογές και το πολιτικό σύστημα θα προσαρμοστεί βιαίως», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη και υποστήριξε ότι μετά τις εκλογές θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας, που όμως θα είναι προϊόν προγραμματικών συγκλήσεων και συμφωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου