1/12/11

Πέφτει η αυλαία του θεάτρου "Δημήτρης Ποταμίτης" Τα Χριστούγεννα η τελευταία παράσταση


Την αυλαία του κλείνει οριστικά, μετά από τριάντα οκτώ χρόνια μεγάλης πορείας, το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης». Ετσι λίγο πριν από το λουκέτο, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Abnormal» της Πτούσκινα Ναντιέζντα Μιχάιλοβνα, με τη Μαρία Αλιφέρη και τον Γιώργη Κοντοπόδη, σε σκηνοθεσία Προμηθέα Αλειφερόπουλου.
Η παράσταση θα πραγματοποιείται έως και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων. Η πλοκή του...
σύγχρονου αυτού έργου, διαδραματίζεται στη Ρωσία μετά από την Περεστρόικα, όπου όλα έχουν αλλάξει και δύο “abnormal” ήρωες, άγνωστοι μεταξύ του -μέχρι τη στιγμή που συναντιούνται-, προσπαθούν να εισχωρήσουν, ο ένας στη ζωή του άλλου.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (λαϊκή απογευματινή):19:15, Πέμπτη: 21:15,
Παρασκευή: 21:15, Σάββατο: 21:15, Κυριακή: 19:15.

Τιμές εισιτηρίων: 17 € (γενική είσοδος), λαϊκή απογευματινή: 15 € (φοιτητικό). Κάθε Πέμπτη ειδική προσφορά: Τα δύο άτομα πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο (17 Ευρώ).

Το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης» ήταν το πρώτο θέατρο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα εκτός κέντρου, το 1973 από τον αείμνηστο Δημήτρη Ποταμίτη ως «Θέατρο Ερευνας», ενώ το 2004 πήρε τη σημερινή του ονομασία από τον Γιώργο Κοντοπόδη και τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, που ανέλαβαν από κοινού τη διεύθυνση του χώρου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο καινούργιος χώρος που θα στεγάσει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Γιώργη Κοντοπόδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου