4/12/11

Για 2η φορά ανατίναξαν το Ι.Χ.του διαιτητή Δαλούκα!

Η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά. Στον Βόλο, βόμβα ανατίναξε στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου το αυτοκίνητο του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα και το ελληνικό ποδόσφαιρο καταγράφει άλλη μία εικόνα που παραπέμπει σε φαρ ουέστ και όχι σε αθλητισμόΗ έκρηξη σημειώθηκε στην...
οδό Ροζού, (δίπλα στα γραφεία του ΟΑΕΕ), δίπλα ακριβώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Το magnesianews.gr αναφέρει ότι η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 το πρωί του Σαββάτου στο αυτοκίνητο μάρκας BMW, που χρησιμοποιούσε ο πρώην διεθνής διαιτητής και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Γιώργος Δαλούκας και ήταν ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ροζού και απέναντι από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει η οικογένεια Δαλούκα. Η έκρηξη ήταν ισχυρή, με αποτέλεσμα να βγούν οι ένοικοι των πολυκατοικιών στα μπαλκόνια τους, ενώ αμέσως έτρεξε στο σημείο και ο φρουρός της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Το χτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό είναι το δεύτερο μέσα σε δύο ημέρες, αφού τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έγινε η πρώτη έκρηξη στον οδό Κοραή, όπου βρίσκονται τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου Θύρα 3 και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας οι οποίοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, ενώ πήραν υπολείμματα του μηχανισμού που εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν είναι ίδιου τύπου με αυτόν που τοποθετήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Β.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται με κάθε μυστικότητα, ενώ το αυτοκίνητο του Γιώ
ργου Δαλούκα μεταφέρθηκε από την αστυνομία σε ειδικό χώρο και εξετάζεται από ειδικούς για να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στους δράστες της εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως, είναι η δεύτερη επίθεση στον συγκεκριμένο διαιτητή, που είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για τη διαιτησία στο περσινό ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για όσα ακολούθησαν σε σχέση με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, καθώς "άγνωστοι" είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό και στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχε, ένα πολυτελές Καγιέν!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου