21/11/11

Διεθνής προορισμός της χρονιάς η... Αθήνα!

Stafili: Θα μας τρελάνουν εντελώς...
Η Αθήνα((!) αναδείχθηκε "Προορισμός της Χρονιάς" στην κατηγορία βράβευσης «Προορισμός που προσφέρει τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις» στο πλαίσιο των τουριστικών βραβείων «Philoxenia Tourism Awards», που απονεμήθηκαν...
για 6η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη βράβευση, δήλωσε ότι «η Αθήνα παραμένει ένας ιδανικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του έτους και επενδύουμε καθημερινά στην πολιτιστική της ανάπτυξη. Μέσα από τη δημιουργία αλλά και την παρότρυνση για κάθε είδους πολιτιστικές δράσεις, η Αθήνα καθίσταται ο πολιτισμικός καθρέφτης της χώρας».
Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών Γιώργος Μπρούλιας, ο οποίος τόνισε ότι «πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους μας τους συνεργάτες για την πολύτιμη βοήθεια τους και τον εξαιρετικό ζήλο που επέδειξαν στην διοργάνωση εκδηλώσεων όπως είναι το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, το Jazz Festival, το Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου, την διεθνή έκθεση Bienalle, τη δράση This is my Athens και άλλα πολλά, καθώς επίσης, και τους κατοίκους της πόλης που αγκάλιασαν τις πρωτοβουλίες αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου