9/12/11

Αντωνακόπουλος: "Θα παραιτηθώ από βουλευτής εάν δεν πάρω διαβεβαιώσεις για την Ηλεία"

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί την επόμενη εβδομάδα εάν δεν δοθούν οριστικές και θετικές απαντήσεις για τα προβλήματα της Ηλείας, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τάκης Αντωνακόπουλος στην οποία εξέφρασε...
Παράλληλα, κάλεσε τόσο τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Χαράλαμπο Καφύρα, που είχε θέσει αντίστοιχο θέμα για την Ολυμπία Οδό να προχωρήσει στην κίνησή του αυτή, ενώ κάλεσε βουλευτές και δημάρχους να ακολουθήσουν στον ίδιο δρόμο ως μέσο πίεσης προς την «Αθηνοκεντρική» εξουσία. Μέσα σε όλα άφησε και αιχμές για άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον νομό για τον τρόπο πολιτικής και δράσης τους.
Δικαιολόγησε την εφαρμογή της αλλαγής πλεύσης του με τον πρώτο μέτρο πίεσης που είναι να μην ψηφίζει στη Βουλή όπως έκανε με τον προϋπολογισμό του 2012, που δεν είχε κωδικό για τα χρήματα του «Ταμείου Μολυβιάτη» για την Ηλεία και τόνισε πως και η ανεξαρτητοποίηση είναι μια πράξη αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν ή καλύτερα δεν συμβαίνουν στον νομό, αφήνοντας πολύ ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό.
Ο κ. Αντωνακόπουλος δεν έκρυψε σε καμία περίπτωση την απογοήτευσή του με την κατάσταση που επικρατεί, υπογράμμισε πως «δεν μπορούμε να παριστάνουμε τους βουλευτές και να μην γίνεται τίποτα στον τόπο μας» και έσπευσε να «αποσυνδέσει» τις κινήσεις του αυτές από τα όσα συμβαίνουν στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο στο σκηνικό της συνέντευξης Τύπου, στον τοίχο πίσω του, δεν κρεμόταν η φωτογραφία του να χαιρετά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, αλλά μία δική του και δίπλα μία του Ανδρέα Παπανδρέου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου