1/12/11

Οι δημοσιογράφοι δεν είναι υπάλληλοι...

Κατά της «υπαλληλοποίησης των δημοσιογράφων» τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δήλωσή του μετά από συνάντηση που είχε με συντονιστική επιτροπή δημοσιογράφων της ΕΡΤ...

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε την μετατροπή των δημοσιογράφων στα κρατικά ΜΜΕ σε «υπαλλήλους» ως «ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στην ελεύθερη επικοινωνία» και υποστήριξε ότι «πρόκειται για ποδηγέτηση όσον αφορά στην ελεύθερη επικοινωνία» και «μέγα λάθος για τη λειτουργία της ΕΡΤ» ενώ υπερασπίστηκε το έργο των δημοσιογράφων.
«Ο δημοσιογράφος δεν έχει ωράριο και είναι παρών και στις 5 το πρωί που θα σκάσει μια βόμβα, και τα μεσάνυκτα που θα γίνει ένα έγκλημα, ή μια εξαιρετική πολιτική πράξη», ανέφερε και υπογράμμισε χαρακτηριστικά:
«Ως εκ τούτου λοιπόν, η ρύθμιση στο Νομοσχέδιο που αφορά στην υπαλληλοποίηση των δημοσιογράφων, νομίζω ότι είναι μια κατάφωρη αδικία και ένα πολύ μεγάλο λάθος. Εμείς θα πολεμήσουμε για την αποκατάσταση της σωστής και βατής οδού, που είναι οι δημοσιογράφοι να παραμείνουν δημοσιογράφοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου