11/10/11

Η μας ρίχνετε, ή το βουλώνετε!

Οτι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αρχηγικές φιλοδοξίες, το ξέρουν ακόμα και τα Προπύλαια. Οτι όμως η Βάσω Παπανδρέου τον κοντράρει τρελά ακόμα και στο Κοινοβούλιο, το έχουμε διαπιστώσει τον τελευταίο καιρό. Και πριν διαβάσετε το ρεπορτάζ, αυτό που βγαίνει για να έχετε μία ιδέα, είναι ότι ο Μπένι έχει απηυδήσει από τη "τζάμπα μαγκιά" της Βάσως και πάνω - κάτω της είπε "επειδή μου έχεις κάνει τα ούμπαλα μεγαλύτερα από του Κινγκ Κονγκ, ή...
ρίχνεις την κυβέρνηση, ή κάθεσαι σε μία γωνιά και κοιτάζεις χαρωπά και ανέμελα. Διάλεξε!". Εδώ που τα λέμε, κάτι τέτοια βλέπει ο Βενιζέλος και παίρνει τα πάνω του. Σου λέει "όλο φωνάζεις, όλο χτυπιέσαι, αλλά στο τέλος κακαρίζεις και ψηφίζεις τα νομοσχέδια". Αμ, έτσι είναι Βασούλα. Μπορεί να μας έχει πάρει τα σώβρακα ο ανθυπρωθυπουργός, αλλά κι εσύ αφού είσαι ΠΟΛΥ υπάκουη και φρόνιμη, τι τους θέλεις τους πολιτικούς τσαμπουκάδες; Το ρεπορτάζ, από το naftemporiki.gr, έχει ως εξής: "Εάν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει, τότε ρίξτε την", φέρεται να είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στη συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ όπου ήρθε εκ νέου αντιμέτωπος με την κριτική κυβερνητικών βουλευτών.
Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε με τον τρόπο αυτό στις ενστάσεις που εξέφρασαν βουλευτές του Κινήματος επί του πολυνομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία, εν όψει και της επεξεργασίας του από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Ιδιαίτερα οξεία στην τοποθέτησή της ήταν η Βάσω Παπανδρέου, που κάλεσε την κυβέρνηση, πριν προχωρήσει σε απολύσεις και εφεδρείες, να καταργήσει «αύριο το πρωί» τους 77 οργανισμούς που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια. «Αν δεν γίνουν αυτά, δεν μπορούμε να πάμε σε περαιτέρω φορολόγηση των συνήθων υποζυγίων», φέρεται να είπε η κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου