30/10/11

Είναι 92, αλλά την πέρασε για... έφηβη!

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην 92χρονη Diane Taylor στο Essex της Αγγλίας. Υπάλληλος αρνήθηκε να πουλήσει στη γυναίκα ποτό, επειδή δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν πάνω από... 18 χρόνων!...
Η κυρία επισκέφτηκε το κατάστημα, για να αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι για τον γιο της, όταν η πωλήτρια της ζήτησε να επιδείξει δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο, μήπως δηλαδή και ήταν έφηβη!... Η κυρία Taylor νόμισε προς στιγμήν ότι η υπάλληλος της έκανε φιλοφρόνηση, αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν αστειευόταν, άνοιξε την τσάντα της και της έδειξε την κάρτα λεωφορείων ακόμα και την κάρτα δωρεάς αίματος. Oμως, τίποτα από αυτά δεν έπιασε τόπο, αφού η πωλήτρια επέμενε να δει απόδειξη της ηλικίας της.
Η 92χρονη γιαγιά έμεινε άναυδη και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. "Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι φαίνομαι λιγότερο από 25 χρόνων, με το ζόρι θα μπορούσε κάποιος να με θεωρήσει 78", είπε απελπισμένη.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος απολογήθηκε για το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι το προσωπικό δεν μπορεί να πουλήσει αλκοόλ χωρίς κάποιο αποδεικτικό ηλικίας.
Η κυρία τελικά αγόρασε το ποτό της από άλλο κατάστημα, ενώ δήλωσε πως είναι απόλυτα σύμφωνη με τον έλεγχο των νέων ατόμων, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρατράβηξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου