23/10/11

Οικογένεια με... 181 μέλη!

Στην Ινδία, ο 67χρονος Ziona Chana, είναι επικεφαλής της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο, με 181 μέλη! Ο ίδιος έχει 39 γυναίκες, 108 παιδιά και 33 εγγόνια και...
δηλώνει  ευλογημένος: «Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο να είμαι σύζυγος 39 γυναικών και επικεφαλής της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο."
Η ζωή στα 100 δωμάτια της οικογένειας, σε ένα τετραώροφο σπίτι στην Baktwang της Ινδίας λειτουργεί με στρατιωτική ακρίβεια. Η πρώτη απ' όλες τις συζύγους, η 71χρονη Zathiangi, όταν πρόκειται για τις οικιακές εργασίες, οργανώνει όλους τους άλλους. 
Ο Parliana, 50 χρόνων, εκ των γιών του Ziona, δηλώνει ότι ένα ςαπό τους λόγους που ο πατέρας του παντρεύτηκε τόσες πολλές φορές -ανήκει σε μια αίρεση που επιτρέπει στους άνδρες να έχουν πολλαπλές συζύγους- ήταν για να μπορεί να φροντίσει τους φτωχούς και τις ορφανές γυναίκες του χωριού. Και όπως χαρακτηριτικά λέει «Ο πατέρας μου δεν είναι μόνο το κεφάλι αυτού του σπιτιού, αλλά και ο ηγέτης των 4.000 ανθρώπων της αίρεσης Chana", στην οποία ο ίδιος έχει δώσει το επώνυμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου