23/10/11

Είναι γίγαντας ο τυπάκος!


Για γέλια μέχρι δακρύων αυτός ο βουλευτής Βασίλης Εξαρχος, γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. "Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στηρίζοντας τις προσπάθειες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση", είπε το άτομο! Με θράσος απίστευτο σκέφτηκε "Να διασκεδάσω λιγουλάκι τον κόσμο", αλλά ο φουκαράς απλώς είναι εκτός τόπου και χρόνου...
Κατά τον γραμματέα, τα καρφωμένα στις καρέκελες τους τυπάκια που δεν τολμούν να ξεμυτίσουν,  έχουν "υψηλό αίσθημα", "συναίθηση" και (για να μην ξεχνιόμαστε) "βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα"!... Και όλα αυτά ως σχολιασμό δημοσιευμάτων που παραλληλίζουν την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με "καζάνι που βράζει".
 Ολόκληρη η... παρέμβαση του Εξαρχου: "Με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης, αλλά και με συναίσθηση των δυσκολιών και κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις, και στηρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, παρά το βαρύ φορτίο που σηκώνει, ήταν, είναι και θα είναι παράγοντας σταθερότητας για τη χώρα".









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου