27/10/11

Πάλι τα ίδια είπε...

Να κατευνάσει τις ανησυχίες των πολιτών απέναντι στις εξελίξεις για το τραπεζικό σύστημα της χώρας μετά το ''κούρεμα'' του 50% του χρέους, αλλά και για το θέμα των συντάξεων, θέλησε ο Γιώργος Παπανδρέου με το τηλεοπτικό...
του διάγγελμα μετά την ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.
Στη διάρκεια της προ ολίγων λεπτών ομιλίας του, σημείωσε χαρακτηριστικά: ''Στο χέρι μας είναι ν' αλλάξουμε όσα είναι άδικα και όσα μας πληγώνουν'' στη χώρα μας. Εκανε λόγο για τις προσπάθειες που θα χρειαστεί να καταβάλλει ο ελληνικός λαός, αλλά υπογράμμισε ότι χωρίς τον βραχνά του χρέους υπάρχει διέξοδος για τη χώρα.
''Θέλουμε ένα κράτος που γνωρίζει το ρόλο του και υπηρετεί τον πολίτη'' σημείωσε.
Σε σχέση με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύνοδο κορυφής ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι μας δίνουν χρόνο για να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές. Οσον αφορά στους Ευρωπαίους εταίρους, τόνισε ότι ''οι εταίροι μας βάζουν πλάτη γιατί θέλουν την επιτυχία της Ελλάδας''.
''Η κρίση μας δίνει την ευκαιρία και η συμφωνία το χρόνο να αποφασίσουμε τι είναι σημαντικό για εμάς'' υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπανδρέου.
«Σε αυτή τη διαδρομή πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, εμείς θα φτιάξουμε την Ελλάδα, δεν περιμένουμε μάγους ή από μηχανής θεούς» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου