23/10/11

Σε όλα τα κινηματογραφικά έργα...

1. Πάντα ένας από δύο πανομοιότυπους δίδυμους, είναι σατανικός.
2. Εάν πρόκειται να απασφαλίσεις μια βόμβα, όποιο καλώδιο και να κόψεις είναι το σωστό.
3. Ολες οι βόμβες έχουν χρονοδιακόπτες με μεγάλα κόκκινα ψηφία. 
4. Οταν σβήσεις το φως της κρεβατοκάμαρας, τα πάντα θα είναι ακόμη ορατά και λίγο μπλε...
5. Οι ξανθιές και όμορφες μπορεί να είναι και διάσημες νευροχειρούργοι, ακόμη και σε ηλικία εικοσιδύο χρόνων.
6. Αντί για σφαίρες, οι μεγαλομανείς κακοί προτιμούν πολύπλοκους μηχανισμούς για να σκοτώνουν (π.χ. λέιζερ που λιώνει πάγους, που μετακινεί βράχους κλπ.). 
7. Ολες οι σακούλες από ψώνια έχουν ένα γαλλικό ψωμί και μια ντουζίνα καρότα με πράσινα φουντωτά κοτσάνια.
8. Είναι εύκολο να προσγειώσεις ένα αεροπλάνο (ακόμη και αν είσαι ξανθιά) εάν σου δίνουν οδηγίες από τον πύργο ελέγχου.
9. Το σύστημα εξαερισμού ενός κτιρίου είναι το τέλειο μέσο διαφυγής. Ποτέ δεν σε ψάχνουν εκεί και μπορείς πάντα να χωράς και να μετακινείσαι με ευκολία. 
10. Ο ήρωας δεν δείχνει μεγάλο πόνο όταν τρώει το ξύλο της αρκούδας, αλλά ψιλομορφάζει όταν η ξανθιά του καθαρίζει τις πληγές. 
11. Σε σκηνή καράτε, εάν οι αντίπαλοι είναι πολλοί, μη νοιάζεσαι, γιατί θα περιμένουν καρτερικά να σου επιτεθούν ένας - ένας.  
12. Ενας αστυνομικός μπορεί να λύσει έναν μυστήριο φόνο, συνήθως μετά από την αποπομπή του από το αστυνομικό σώμα.
13. Οταν ο καλός παλέψει με τον "επικεφαλής" κακό, ναι μεν θα τον σκοτώει τελικά, αλλά πάντοτε η μονομαχία τους θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
14. Ο κακός, λίγο πριν σκοτώσει τον καλό σημαδεύοντάς τον με το όπλο, πάντοτε αρχίζει να απολογείται για το παρελθόν και για τους λόγους που τον ανάγκασαν να γίνει παράνομος, καθυστέρηση που τελικά θα είναι σωτήρια για τον καλό και θανατηφόρα για τον κακό.
 15. Ο ήρωας, αφού είναι άυπνος δύο μερόνυχτα, έχει πιεί τον άμπακο, έχει κυνηγήσει επί ολόκληρα χιλιόμετρα τον κακό, έχει κάνει σεξ τουλάχιστον τρεις φορές σε δύο ώρες και έχει γρατζουνιές σε πρόσωπο και χέρια, εκτός του ότι κατορθώνει σε λίγες ώρες να είναι ολόφρεσκος και να γοητεύει κάθε γυναίκα που θα συναντήσει, ως δια μαγείας, δεν του έχει μείνει ούτε μία γρατζουνιά!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου