15/10/11

Στη φυλακή τα ερπετά με τα καλάσνικοφ

Δεν περιγράφεται η... στενοχώρια που πήραμε μόλις μάθαμε την είδηση ότι προφυλακίζονται οι πέντε βρωμιάρηδες, γνωστοί ως και "η συμμορία με τα καλάσνικοφ". Τα αποβράσματα...
που μολύνουν τον αέρα με το πύον που βγάζει η σαπίλα της παρουσίας τους, μπροστά στον εισαγγελέα έγιναν γατάκια και "ξέχασαν" όσα ελεεινά έλεγαν και έκαναν σε μία μητέρα 33 χρόνων. Είναι οι ίδιοι που επί μία ώρα είχαν κλείσει τον σύζυγο με τα δίδυμα παιδιά τους σε ένα δωμάτιο για να μπορέσουν άνετα να... γλεντήσουν ερωτικά μαζί της, περίπτωση μόνο μία από τις πάμπολλες για τις οποίες κατηγορούνται.

Αυτά λοιπόν τα ερπετά, μετά τις απολογίες τους σε ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν, σε αντίθεση με τη 16χρονη Ελληνίδα που είχε συλληφθεί επίσης για εμπλοκή της στην υπόθεση, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος τους είχε ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για συνολικά δέκα αδικήματα (ορισμένα σε βαθμό κακουργήματος), μεταξύ των οποίων εγκληματική οργάνωση, ληστεία, ομαδικός βιασμός κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών.
Στο ενεργητικό της συμμορίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, περιλαμβάνονται 23 περιπτώσεις ένοπλων ληστειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου