17/10/11

Τρεις γυναίκες βίασαν 17 άνδρες στη Ζιμπάμπουε!


Ναι, είναι αλήθεια! Τρεις γυναίκες από την Ζιμπάμπουε βίασαν 17 άντρες και κρατούσαν το σπέρμα τους πιθανότατα για να κάνουν μάγια!
Η αστυνομία τις συνέλαβε με την...
κατηγορία διακεκριμένων άσεμνων επιθέσεων, σε μια υπόθεση που μπορεί να είναι ένα διάλειμμα μίας σειράς «επιθέσεων σεξ» κατά τα τελευταία δύο χρόνια από γυναίκες που στοχεύουν αποκλειστικά άνδρες που κάνουν οτοστόπ.

Στην κατοχής βρέθηκαν 33 προφυλακτικά που περιείχαν σπέρμα και ο εισαγγελέας Michael Reza δήλωσε σε δικαστήριο στη Χαράρε ότι εντοπίστηκαν και οι 17 συνολικά άνδρες που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά το 2010 και το 2011.

Οι νεαρές γυναίκες, Rosemary Chakwizira, 24 χρόνων, Sophie Nhokwara, 26 χρόνων και η αδελφή της, Netsai Nhokwara, 24 χρόνων, συνελήφθησαν την Κυριακή στο Gweru, περίπου 300 χιλιόμετρα νότια της Χαράρε, όταν το αυτοκίνητό τους ενεπλάκη σε ατύχημα. Η αστυνομία βρήκε τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο και η έρευνα που ακολούθησε στην ανακάλυψη του θέματος.

«Οι 17 άνδρες ήρθαν στην Ασφάλεια για να αναγνωριστούν οι γυναίκες που τους βίασαν", δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας στη Χαράρε ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει για την ταυτότητά τους.

Οι περισσότεροι από τους άντρες είπαν στις καταγγελίες τους ότι οι γυναίκες τούς δελέαζαν είτε με την προσφορά για ένα ποτό, είτε ρίχνοντας ουσίες σε αυτό, είτε ακόμα και με την απειλή όπλου. Εκαναν σεξ μαζί τους και κατόπιν τους άφηναν ελεύθερους.

 Σύμφωνα με τον Watch Ruparanganda, καθηγητή κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Ζιμπάμπουε, ορισμένοι κάτοικοι της χώρας χρησιμοποιούν το σπέρμα σε διάφορες τελετές, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγέννηση μίας ζωής, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι μπορεί να διώξει την κακή τύχη!... Οι τρεις κοπέλες θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, οπότε θα παρουσιαστούν εκ νέου στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου