17/10/11

Στην Αθήνα εκπαιδεύτηκε το "Μαύρο Μπλοκ"!

Τα μέλη του «Μαύρου Μπλοκ» αποκαλύπτουν τα σχέδια «πολέμου» για την Ιταλία και παραδέχονται πως εκπαιδεύτηκαν στην Αθήνα, στο πλευρό των Ελλήνων αναρχικών.
Πρόκειται για τον σκληρό «πυρήνα» των Ιταλών αντιεξουσιαστών, που είναι γνωστοί για τις συγκρούσεις τους και τις οδομαχίες με τις...
αστυνομικές δυνάμεις στη γειτονική χώρα.
Το Σάββατο κατηγορούνται πως έβαλαν φωτιά στην ειρηνική πορεία των Ιταλών Αγανακτισμένων, μετατρέποντας σε πεδίο μάχης το κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να παραδοθούν στις φλόγες δεκάδες καταστήματα και αυτοκίνητα.
Σήμερα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Repubblica, ένας «κουκουλοφόρος» του «Μαύρου Μπλοκ» αποκαλύπτει την στρατηγική της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «τα πολεμοφόδια τα είχαμε κρύψει στην πλατεία εδώ και μέρες κι εμείς ετοιμαζόμαστε για τον πόλεμο εδώ και ένα χρόνο. Για μας είναι πόλεμος και είμαστε ακόμη στην αρχή».
Σε ερώτηση του Ιταλού δημοσιογράφου, ο 30χρονος εξτρεμιστής αποκαλύπτει πως εκπαιδεύτηκε στις οδομαχίες στο πλευρό των Ελλήνων συντρόφων του στην Αθήνα.
«Εκανα το... μάστερ μου στην Ελλάδα, όπου πηγαίναμε κάθε μήνα επί ένα χρόνο και μάθαμε στους δρόμους της Αθήνας πώς να τα σπάμε. Είμαστε πολύ οργανωμένοι. Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί και γρήγοροι. Είμαστε περισσότεροι απ' όσοι φαινόμαστε» λέει ο Ιταλός αναρχικός, ο οποίος αναφέρει επίσης πως στην Αθήνα έμαθαν να φτιάχνουν «βόμβες από χαρτί και πώς να χτυπάμε αστυνομικά αυτοκίνητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου