21/1/12

Σκότωσε την αδελφή του χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα... laptop!

Αγριο φονικό στα Λατσιά της Κύπρου τα ξημερώματα. Αδελφός φέρεται να σκότωσε την αδερφή του χτυπώντας την μέχρι θανάτου με ηλεκτρονικό υπολογιστή στο κεφάλι!...
25χρονος φέρεται να σκότωσε στις 4:30 τα ξημερώματα την 28χρονη αδελφή του ύστερα από λογομαχία, χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος της με ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και με τα χέρια και τα πόδια του. Νεκρή είναι η 28χρονη Ζαχαρούλα Κυπριανού. Στις 7.30 το πρωί 25χρονος από τα Λατσιά τηλεφώνησε στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής, και ανέφερε ότι σκότωσε την αδελφή του. Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου συνάντησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος τους υπέδειξε την αδελφή του ηλικίας 28 ετών Ζαχαρούλα Κυπριανού να βρίσκεται ξαπλωμένη στην οικία τους. Ο 25χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία ανέφερε προφορικά το έγκλημα στο οποίο προέβη. Την ώρα του φόνου, σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού βρισκόταν και η τετραπληγική μητέρα τους, η οποία λόγω της κατάστασης της δεν μπορούσε να παρέμβει. Οπως προκύπτει, του φόνου φαίνεται πως είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία, με αφορμή τον ίδιο τον υπολογιστή. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και άλλα μέλη της Αστυνομίας που διενέργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων, τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου προέβη σε αυτοψία και διαπίστωσε το θάνατο της γυναίκας. Σύμφωνα με την κυρία Αντωνίου, του φονικού δεν φαίνεται να προηγήθηκε ιδιαίτερη πάλη, καθώς η άτυχη κοπέλα ήταν ημιανάπηρη. «Δεν περπατούσε ιδιαίτερα καλά για να δοκιμάσει τουλάχιστον να διαφύγει». Το θύμα, ανέφερε η κα Αντωνίου «φέρει πάρα πολλά τραύματα στο κεφάλι, τόσο θλαστικά, όσο και εκχυμώσεις. Ξεχωρίζει ελαφρώς ένα κάταγμα, αλλά κυρίως όλα τα τραύματα είναι στο κεφάλι». Ο 25χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η νεκροψία επί της σορού της άτυχης Ζαχαρούλας Κυπριανού θα διενεργηθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πούήταν το Γραφείο Ευημερίας;

Με την δημοσίευση της είδησης, τα γραφεία του SigmaLive δέχθηκαν τηλεφωνήματα από πρόσωπα που γνώριζαν από κοντά την οικογένεια. Οπως μας ανέφεραν, η κατάσταση ψυχικής υγείας που εξέπεμπαν τα μέλη της οικογένειας θα έπρεπε να είχε οδηγήσει το Γραφείο Ευημερίας, λειτουργοί του οποίου επισκέπτονταν το συγκεκριμένο σπίτι, σε πολύ πιο δραστικά μέτρα, όπως αυτό του διαχωρισμού των μελών μεταξύ τους, αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα, των οποίων γίναμε όλοι μάρτυρες σήμερα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι λειτουργοί του γραφείου ευημερίας επισκέπτονταν την οικογένεια μόλις μία φορά τον μήνα. Οπως μας ανέφερε γυναίκα που επισκέφθηκε στο παρελθόν το μοιραίο σπίτι, αν και η ίδια δεν έχει γνώσεις ψυχολογίας, ήταν ευδιάκριτες οι άρρωστες συμπεριφορές που εκδηλώνονταν εκεί.

Πηγή: Sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου