23/1/12

Ντόρα: Αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις


Αντί  να περικοπεί ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα ή να μειωθεί ο κατώτατος μισθός, να επιμείνουμε στη διαπραγμάτευση με την τρόικα ώστε να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές...
ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά τη συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα, η  κ. Μπακογιάννη , δήλωσε πως είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του κόμματός της και τις προτάσεις που έχει καταθέσει για συμμετοχή της ΕΚΤ στο "κούρεμα" και για την αποφόρτιση της κοινωνικής έντασης, με επιμήκυνση των στεγαστικών δανείων.
Σχετικά με το χρόνο των εκλογών, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας , ανέφερε πως «δεν είμαστε ακόμα εκεί. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι θα είναι μακρύς και δύσκολος δρόμος στον οποίο πρέπει να πετύχουμε. Όταν αυτό "κλείσει", τότε θα είναι η ώρα που θα μιλήσει ο λαός. Αν αυτό είναι το Απρίλιο ή το Μάιο, λίγη σημασία έχει και λίγους ανθρώπους ενδιαφέρει».
Σχετικά με το ενδεχόμενο παράτασης του βίου της κυβέρνησης μέχρι το Φθινόπωρο, η πρόεδρος της Συμμαχίας είπε ότι «οι ανάγκες της χώρας είναι ο υπέρτατος νόμος και η επικράτηση της κοινής λογικής επιβεβλημένη».
Τέλος σε ό,τι αφορά το θέμα του ελλείμματος του 2009, η κ. Μπακογιάννη είπε πως είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς πολιτικό κίνητρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου