31/1/12

Επίθεση Τσίπρα σε Παπαδήμο

Ο Αλέξης Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι παρά τους λεονταρισμούς των τελευταίων ημερών, από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς και τον πρωθυπουργό -που επέλεξαν προ διμήνου, για να αποφύγουν την κοινωνική κατακραυγή- για άλλη μια φορά ένας Ελληνας πρωθυπουργός...
πήγε σε μία Σύνοδο Κορυφής, όχι για να μεταφέρει την αγωνία της ελληνικής κοινωνίας και τις διεκδικήσεις του ελληνικού λαού, αλλά για να ακούσει και να μεταφέρει τους κυρίαρχους εκβιασμούς των εταίρων στον ελληνικό λαό.
Εκτίμησε ότι «οδηγούμαστε σε αδιέξοδο» και αυτό γιατί «εάν επιτευχθεί η συμφωνία του PSI και η νέα δανειακή σύμβαση, τότε θα οδηγηθούμε σε μια πρωτοφανή ληστεία των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων και φυσικά σε ένα πλιάτσικο για τους ομολογιούχους και για την ΕΚΤ».
Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, επίσης, ότι όλα όσα μας παρουσιάζουν ως μονόδρομο στις επιλογές, όχι μόνο δεν οδηγούν σε λύση, αλλά βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση και πρόσθεσε ότι «είμαστε ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία».
Τόνισε ότι η μόνη δυνατότητα να την αποφύγουμε είναι ο ελληνικός λαός να διεκδικήσει να μπει δυναμικά στο προσκήνιο, να ακουστεί η φωνή του και ο λόγος του και να διεκδικήσει ένα διαφορετικό μέλλον από αυτό το ζοφερό, που είναι φανερό ότι μας προδιαγράφουν οι διαδοχικές αποφάσεις των συνόδων κορυφής.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου