22/1/12

Συνέλαβαν 55χρονο με 241 κιλά «φούντα»

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν, τα ξημερώματα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, να κινείται ύποπτα στην περιοχή του Αμπελώνα Θεσπρωτίας και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση...
Σε έλεγχο στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 55χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν συνολικά 124 δέματα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 241 κιλών και 388 γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες, το όχημα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Σύλληψη 25χρονου στο Γαλάτσι

Εξήντα επτά κιλά και 610 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, βρέθηκαν στην κατοχή 25χρονου Αλβανού, ο οποίος θεωρείται από την αστυνομία ως μέλος πολυμελούς ομάδας, που προμήθευε με ναρκωτικά πολλούς χρήστες στην Αθήνα. 
Ο 25χρονος συνελήφθη χτες το βράδυ στο Γαλάτσι Αττικής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα ομοεθνείς του. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο κρυσφύγετο της σπείρας, εκτός από την ακατέργαστη κάνναβη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες, 30 φυσίγγια των 7,62 mm, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου