7/12/11

Την έθαψε ζωντανή, αλλά σώθηκε!


Zωντανή μέσα από τον τάφο της κατάφερε να βγει η 27χρονη Νικέλινα Λεβαντόφσκα την οποία είχε θάψει ζωντανή ο φίλος της! Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον 25χρονο σύντροφό της (με τον οποίο έχουν ένα παιδί) με ένα όπλο «Tazer», το οποίο κάνει ηλεκτροσόκ και αναισθητοποιεί. Μαζί με έναν φίλο του, στη συνέχεια, έθαψαν τη γυναίκα ζωντανή μέσα σε...
ένα κουτί σε έναν ρηχό αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξαν σε ένα δάσος κοντά στο Λιντς.
Η γυναίκα, όμως, που στο μεταξύ είχε συνέλθει, κατάφερε να βγει από τον τάφο της και άρχισε να τρέχει στο δρόμο, όπου την περισυνέλεξε ένας διερχόμενος οδηγός.
Το περιστατικό, που συνέβη τον περασμένο Μάιο, εκδικάζεται σήμερα σε δικαστήριο της Αγγλίας με τον εισαγγελέα, Τζόναθαν Σαρπ, να αναφέρει: «Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, που βαρέθηκε την σύντροφό του, τη μητέρα του παιδιού του και αποφάσισε να την ξεφορτωθεί. Ο κατηγορούμενος και ο φίλος του τη φυλάκισαν σε ένα κουτί και τη μετέφεραν με αυτοκίνητο σε μία δασώδη περιοχή, όπου θα ήταν σχεδόν αδύνατο να τη βρει κανείς. Εκεί έσκαψαν έναν πρόχειρο λάκκο και την έθαψαν ζωντανή».
Ο 25χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η σύντροφός του δεν ήταν πια τόσο γοητευτική και ποθητή όσο οι γυναίκες της ηλικίας του, που συναντούσε στο γυμναστήριο, ενώ είχε φτάσει σε σημείο να προτιμά να βγαίνει με τους φίλους του, παρά να πηγαίνει σπίτι στην οικογένειά του.
Η πολιτική αγωγή ανέφερε ότι οι δύο κατηγορούμενοι αφού έθαψαν την Μικελίνα ζωντανή στην τρύπα, τοποθέτησαν και ένα μεγάλο κλαρί, βάρους 40 κιλών, πάνω στο σημείο, ωστόσο «η Μικελίνα δεν είχε χάσει τις αισθήσεις της και κατάφερε, με μεγάλη δυσκολία, να βγει από το κουτί και να δραπετεύσει από τον τάφο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου