16/4/12

Πώς γιόρτασαν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος γιορτάζει το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Χθες το βράδυ παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία στη Μονή Βλατάδων...
Στο αναστάσιμο μήνυμά του ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «αυτό το Πάσχα μπορεί να είναι ευκαιρία εξόδου από την κρίση. Εμείς, όλοι μαζί, έχουμε τώρα τη δυνατότητα να δώσουμε ελπίδα και προσδοκία στην Πατρίδα μας λέγοντας την αλήθεια, αρνούμενοι να επαναλάβουμε τη γνωστή ιστορία της δημαγωγίας και του λαϊκισμού».
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς εορτάζει το Πάσχα στη γενέτειρα της συζύγου στο Ναύπλιο. Στο μήνυμά του για την Ανάσταση, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «μονιασμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη, σχέδιο και αγώνα, όπως κάναμε πολλές φορές στην Ιστορία μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές αντιξοότητες, να ξεπεράσουμε την κρίση και να αναστήσαμε τη χαμένη Ελπίδα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες». Και προσθέτει: «Πιστοί στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας, οι Έλληνες αντλούμε σήμερα το μέγα μήνυμα: ότι μετά τον Γολγοθά και τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση».
Στην Αθήνα εορτάζουν το Πάσχα η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Α. Παπαρήγα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.
Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων στη Βούλα επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας λίγο πριν περάσει με την οικογένειά του το Πάσχα στην Αίγινα.
Σε κέντρα των Σωμάτων Ασφαλείας στη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία θα περιοδεύσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος.
Από την παιδούπολη για κακοποιημένα παιδιά στον Άλιμο, που επισκέφθηκε, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι «το μήνυμα της Ανάστασης για τους Έλληνες φέτος είναι ένα μήνυμα προσπάθειας και αγώνα».
Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λ. Κατσέλη σημειώνει ότι «η Ανάσταση αποκτά χαρακτήρα αγώνα για την αλλαγή, την ανατροπή και την ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου