16/4/12

Η Αντόνια Κάμπελ Χιουζ θα υποδυθεί τη Νατάσα Κάμπους στην ταινία "3096"

Η βορειο-ιρλανδή ηθοποιός Αντόνια Κάμπελ Χιουζ θα ερμηνεύσει το ρόλο της Νατάσα Κάμπους στην ταινία που θα ανατρέχει στις 3.096 ημερες τις οποίες πέρασε στην αιχμαλωσία η νεαρή Αυστριακή, αναφέρει η γερμανική κυριακάτικη εφημερίδα Welt am Sonntag...
Η βρετανίδα Αμέλια Πίτζον θα ερμηνεύσει την Κάμπους ως παιδί, η οποία απήχθη σε ηλικία δέκα ετών επιστρέφοντας από το σχολείο, στις 2 Μαρτίου του 1998, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Το ρόλο του απαγωγέα της, Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ, θα υποδυθεί ο δανός Τούρε Λίντχαρτ, 37 ετών.
Τα γυρίσματα της ταινίας, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει η γερμανική εταιρία Constantin, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου στο Μόναχο (νότια Γερμανία).
Με τίτλο "3096", η ταινία βασίζεται σε ένα πρόπλασμα σεναρίου που έγραψε ο γερμανός σκηνοθέτης Μπερντ 'Αιχινγκερ, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο του 2011. Κρατούμενη για 3.096 ημέρες --ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε για το μαρτύριό της-- από τον Βόλφγκανγκ Πρικλόπιλ, η Νατάσα Κάμπους πέρασε ένα μεγάλο μέρος της κράτησής της σε ένα στενό κελί πέντε τετραγωνικών μέτρων που είχε διαμορφωθεί στο υπόγειο ενός σπιτιού στο Στράσοφ, κοντά στη Βιένη, σίγουρη ότι κανείς ποτέ δεν θα την ξανάβρισκε. Η αυτοβιογραφία της νεαρής γυναίκας μεταφράστηκε σε 30 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά, αφότου εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου